Vind de interim-oplossing die voldoet aan uw behoeften

Dankzij interim-oplossingen kan uw bedrijf tijdelijke personeelstekorten opvangen, werknemers vervangen die ziek zijn of met vakantie, of uitzonderlijk drukke periodes het hoofd bieden. Doorgaans worden zij enkele dagen tot een aantal maanden ingezet.

Welke reden u ook heeft om een interim-medewerker aan te werven, onze consultants zijn vertrouwd met de eisen waaraan hij of zij moet voldoen, zelfs indien u specifieke wensen heeft.

Daarom is voor ons de timing cruciaal. Uw Recruitment Consultant kan u een lijst met geschikte kandidaten bezorgen, en dat op slechts enkele uren tijd. Afhankelijk van uw behoeften kan de kandidaat die u kiest de volgende dag beginnen, een week later, of wanneer het u past.

En indien de interim-medewerker uw verwachtingen inlost, kunt u steeds beslissen om hem een vast contract aan te bieden!

Waarom zou u interim-oplossingen gebruiken?
 

  • U moet een bepaalde periode overbruggen vooraleer een vaste medewerker begint te werken
  • U heeft bijkomende middelen nodig voor een bepaald project
  • U heeft een interim-medewerker nodig die specifieke kennis en expertise heeft
  • U heeft achterstallig werk of hebt op het einde van het jaar extra hulp nodig, of u moet ziekte, de vakantie van een werknemer of ouderschapsverlof invullen
  • U bent op zoek naar een werkbare oplossing om een vaste werknemer aan te werven als gevolg van aanwervingsbeperkingen of financiële onzekerheid op dit moment
  • U heeft gewoon een extra werknemer nodig tijdens een verwachte of onverwachte drukke periode

Wat zijn de voordelen van interim-oplossingen?

Uw interim-medewerker is onmiddellijk inzetbaar

Page Personnel verlost u van de administratieve last

U bespaart tijd en geld

Advies