Salaris Benchmark 2024

Verken de opkomende markttrends in België met behulp van onze recente salarisgids.

Wil je jouw salarisniveau beoordelen? Het beste talent aantrekken en behouden door jouw salarisschalen aan te passen aan de laatste trends? Een up-to-date salarisbenchmark en de laatste rekruteringstrends voor meer dan 10 disciplines in de belangrijkste sectoren. De Page Personnel Salaris Benchmark werd ontworpen om jou te helpen je doelstelling te bereiken op de markt in België in 2024.

Alles wat je moet weten over de Belgische arbeidsmarkt

Barometre_des_salaires

Salaris Benchmark per functie en positie

Ontdek de huidige salarissen van meer dan 150 functies in de belangrijkste sectoren voor verschillende ervaringsniveaus.

Tendances_de_recrutements

Aanwervingstrends per sector

Onze gespecialiseerde consultants hebben de vaakst gevraagde profielen, met hun bijhorende vaardigheden en vereiste secundaire arbeidsvoorwaarden geanalyseerd.

Swiss job market 2024

Vooruitzichten voor de Belgische arbeidsmarkt 2024

Ontdek waarom het beheer van salarisverwachtingen nu meer dan ooit cruciaal is, en leer hoe je dit effectief kunt aanpakken.

Ga naar de Page Personnel Salaris Benchmark 2024

Salaris, vaardigheden en rekrutering in 2024: Blijf op de hoogte van de laatste trends in jouw sector.

Over onze salarisgids

Onze salaris- en trendanalyse vergelijkt profielen van KMO's & Blue-Chip organisaties met salarisgegevens tot eind Q3 2023 over het hele grondgebied van België voor instap- tot kaderfuncties. De primaire gegevensbron is de meer dan 2.500 plaatsingen die we elk jaar voltooien. Deze gegevens worden samengevoegd met de salarisinformatie van de meer dan 25.000 kandidaten die we elk jaar ontmoeten - met uitzondering van de kandidaten die momenteel niet in België werken. Door de verscheidenheid aan opdrachten die we elk jaar uitvoeren, presenteert deze gids middencijfers die +/- 15% kunnen variëren, afhankelijk van de locatie, grootte, sector en secundaire arbeidsvoorwaarden van het bedrijf. Door de grote verscheidenheid aan bonussystemen en processen in Belgische bedrijven zijn alle vermelde salarissen vaste maandsalarissen in duizenden euro's (inclusief forfaitair bedrag indien van toepassing).

Vul het volgende formulier in om toegang te krijgen tot de gids.

*Verplichte velden

Door op Verzenden te klikken, stemt u ermee in dat dergelijke informatie, inclusief uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens die aan deze website worden verstrekt, worden verzameld, bewaard, gebruikt en openbaar gemaakt in overeenstemming met het Privacybeleid. U stemt er ook mee in dat u elektronisch of telefonisch benaderd kunt worden om op uw verzoek te reageren.