Recruiting bureau in Brussel

Persoonlijke gegevens

Address

Bastion Tower Marsveldplein
Place du Champ de Mars, 5
1047 Brussels
België

 
 • Op zoek naar een baan in Brussel?

  Zoeken naar banen in Brussel

  Bekijk openstaande vacatures in Brussel en vind de baan die bij u past.
  Alle vacatures in Brussel

  Stuur ons uw CV

  Upload uw CV en mis geen nieuwe vacatures.
  Stuur mijn CV in

  Personeel aan het werven in Brussel?

  Spreek een recruiter in uw omgeving gespecialiseerd in uw vakgebied

  U wilt met ons in gesprek over uw benodigdheden.
  Ga in gesprek

  Page Personnel Recruitment in Brussel

  Dankzij zijn uitzonderlijk vaardige en meertalige beroepsbevolking is Brussel een aantrekkelijke plek voor internationale bedrijven. Page Personnel heeft in 2003 een kantoor geopend in het hart van de Europese hoofdstad. Er werken meer dan 80 recruitmentconsultants die zich toeleggen op uiteenlopende sectoren, van Finance & Banking IT tot Sales & Marketing.
   

  Klaar voor de volgende stap in uw carrière?

  Bent u op zoek naar een voltijdse, deeltijdse of interimbaan in Brussel? Onze recruitmentexperts helpen u maar al te graag bij de volgende stap in uw carrière. Bezorg ons uw cv en dan nemen wij contact met u op wanneer we een functie hebben die aansluit bij uw profiel.

  Neem ook een kijkje op onze website om na te gaan of we vacatures hebben die voor u interessant zijn. Wilt u de interessantste vacatures graag meteen via e-mail ontvangen? Maak dan hier uw persoonlijk profiel aan.
   

  Recruitmentexperts

  Onze consultants hebben ofwel zelf een achtergrond ofwel een ruime ervaring in werving en selectie in de sector waarin zij zich hebben gespecialiseerd. Zij weten precies hoe het is om in die specifieke sector de juiste baan of de juiste kandidaat te zoeken. Ook hebben ze een grondig inzicht in de Belgische markt en meer specifiek de Brusselse arbeidsmarkt. Dankzij de combinatie van hun lokale expertise en hun internationale netwerk vinden zij de getalenteerde professionals of de carrièrekansen waar u naar op zoek bent.

  Openingsuren:

  • Maandag: 08:00 - 18:00
  • Dinsdag: 08:00 - 18:00
  • Woensdag: 08:00 - 18:00
  • Donderdag: 08:00 - 18:00
  • Vrijdag: 08:00 - 18:00
  • Zaterdag: Gesloten
  • Zondag: Gesloten