Rekruteringsdiensten - Marketing & Communicatie

Om uw beste marketing- & communicatietalenten te vinden, heeft u wellicht een sparringpartner nodig die volledig mee is met de allerlaatste ontwikkelingen binnen de sector. Page Personnel is gespecialiseerd in het rekruteren en selecteren van professionals voor gespecialiseerde marketing- en communicatiefuncties.

Page Personnel Marketing & Communication, dat onderdeel is van PageGroup, is een van meest bekende en zeer gerespecteerde Belgische professionele rekruteringsconsultancies. We zijn een toonaangevende aanbieder van permanente en tijdelijke behoefte aan marketingprofessionals over een brede waaier aan functies, in bedrijven die variëren van start-ups, kmo’s en agentschappen tot multinationale huishoudbedrijven, in FMCG, retail, professionele diensten, nieuwe technologieën, media, reclame en de auto-industrie. We zijn actief in Vlaanderen, Wallonië en Brussel. 

Werken bij ons

Onze consultants kunnen terugvallen op een uitgebreide ervaring inzake rekruteren van marketing- en communicatiepersoneel en kennen de plaatselijke markt. Meestal beschikken ze zelf over een achtergrond inzake marketing en/of communicatie. Dankzij hun uitgebreid plaatselijk netwerk en de wereldwijde reikwijdte van Page Personnel, kunnen ze de marketing- en communicatiespecialist vinden die voor u geknipt is.

Welke diensten bieden we aan?

Om een vlotte werkrelatie te waarborgen, geniet u van één enkele contactpersoon voor elke discipline - een specialist binnen dat welbepaalde domein. Onze consultant zal u ook adviseren wat betreft het opmaken van het juiste salarisaanbod en zal u inzicht geven in de meest recente tendensen op de arbeidsmarkt. Wanneer dit mogelijk is, zorgen we ervoor dat we betrouwbare referenties voor kandidaten bekomen. Samen met onze klanten en kandidaten verzorgen we een opvolging op maandelijkse basis, hetzij via telefoon, hetzij persoonlijk, om een succesvolle onboarding van mensen in hun nieuwe functie te waarborgen.

Marketingfuncties die we met succes hebben ingevuld

Onze consultants hebben met succes kandidaten gerekruteerd voor zowel permanente als tijdelijke functies. Hieronder vindt u enkele voorbeelden:

 • Product / Brand Manager
 • Marketing Coordinator
 • Digital Marketing
 • E-Commerce coordinator
 • Marketing Analyst
 • Communication Specialist
 • Content Manager
 • Copywriter
 • SEO/SEA 
 • Social Media Specialist
 • CRM Manager
 • Web Designer

Bent u op zoek naar een job?

Bent u klaar voor de volgende trede op de carrièreladder? Page Personnel is altijd op zoek naar goede marketing- en communicatiespecialisten. Tijdens persoonlijke ontmoetingen geven we ook tips & adviezen over uw CV, klanteninterviews en marktomstandigheden.

 Kijk even naar de meest recente vacatures op het vlak van Marketing

Onze divisies

Page Personnel werkt met rekruteringsconsultants die gespecialiseerd zijn in een brede waaier aan disciplines. Hier kunt u de andere disciplines bekijken waarvoor Page Personnel professionals rekruteert: