PageGroup: Top Employer

Voor het vijfde opeenvolgende jaar heeft het prestigieuze Top Employers Institute PageGroup gecertificeerd als een van de beste werkgevers ter wereld. We zijn er trots op deze prijs in ontvangst te mogen nemen. De certificatie is een erkenning voor onze continue inspanningen om onze mensen de best mogelijke werkomgeving te bieden.

Onze waardepropositie als werkgever is ons centrale uitgangspunt voor alles wat we doen: carrièreontwikkeling, talent development, teruggeven aan de gemeenschap, diversiteit op het werk en beloning en welzijn. Dit is een van de redenen waarom wij samen kunnen groeien en samen succes kunnen verwezenlijken.

Wat maakt van ons een topwerkgever?

Het Top Employers Institute legt onze HR-praktijken onder de loep om vast te stellen of wij de beste carrièreomgeving bieden.

Klik op of beweeg uw muis over de knoppen hierna voor meer informatie.
 

Cultuur

Onze werknemers dragen onze solide bedrijfscultuur uit via onze 5 kernwaarden: we werken samen als een team, we waarderen vastberadenheid, we maken het verschil, we zijn gedreven en we houden van ons werk.

Talent aantrekken

We zetten onze ervaring en onze expertise binnen de sector in om de beste mensen aan te trekken en aan te werven.

Warm onthaal

We doen er alles aan om nieuwe werknemers van al het nodig te voorzien, zodat ze hun nieuwe functie op een effectieve wijze kunnen starten.

Opleiding en ontwikkeling

Werknemers volgen tijdens hun hele carrière toonaangevende cursussen en digitale opleidingen.

Prestatiemanagement

Dankzij regelmatige prestatiebeoordelingen krijgen onze mensen een beter inzicht in hun verantwoordelijkheden en worden er duidelijke doelstellingen vooropgesteld.

Leadership development

We streven ernaar het talent van onze medewerkers te ondersteunen en te ontwikkelen. Zelfs onze CEO is zijn carrière bij PageGroup begonnen als recruitmentconsultant.

Carrière- en opvolgingsmanagement

Dankzij transparante en internationale carrièremogelijkheden zijn individuele prestaties bepalend voor de persoonlijke groei en het eigen succes van de werknemer.

Beloning en voordelen

We bieden een aantrekkelijk basissalaris, prestatiegebonden bonussen en andere voordelen die meer zijn dan alleen een extraatje in cash.

Talentstrategie

Onze strategische benadering om in het verlengde van onze bedrijfsstrategie de beste mensen te vinden en te houden, is bepalend voor ons succes.

Personeelsplanning

We hanteren een beproefd kader voor personeelsplanning, dat garandeert dat we op het juiste moment over de juiste mensen met de juiste vaardigheden beschikken.