Page Personnel, een betrokken recruiter voor een blijvende positieve impact


Als leiders in gespecialiseerde recruitment zetten we ons via onze merken Michael Page, Page Personnel, Page Executive en Page Outsourcing in om een positieve en duurzame bijdrage te leveren aan de maatschappij. 

Onze centrale positie binnen de sector, is onze grootste drijfveer. We hebben een sterk gevoel van sociale verantwoordelijkheid en we spelen een essentiële rol als aanjager van verandering op het gebied van diversiteit en inclusie (bestrijding van discriminatie, gelijke kansen, bevordering van diversiteit, enz.). In bredere zin nemen we deel aan veranderingen op het gebied van milieukwesties met een groepsdoelstelling voor koolstofneutraliteit in 2026. 

Deze veranderingen kaarten we aan bij onze medewerkers, klanten, kandidaten en partners, en naar de overheid voor een eerlijkere samenleving. 

Voor de 6e keer op rij zijn we uitgeroepen tot Top Employer. Onze Employer Value Proposition vormt de kern van alles wat we doen: loopbaanontwikkeling, talentontwikkeling, teruggeven aan anderen, diversiteit op het werk en beloningen en welzijn. 

Sinds 2017 werken we samen met Diversicom, een non-profit organisatie die de tewerkstelling van mensen met een beperking faciliteert op basis van hun vaardigheden. Tegelijkertijd wordt ons D&I-beleid om de 2 jaar geëvalueerd door Actiris, zodat we het Diversiteitslabel behouden.

Ontdek de pijlers van ons D&I & MVO-beleid 

Onze D&I en MVO-leider

Laura Nibelle

Senior HR Manager
Head of D&I and CSR

 

Onze certificering