Kandidaten

Bouw aan je carrière met Page Personnel

Elke carrière verloopt anders. Het hangt af van je persoonlijke keuzes, je passies en je ambitie. Als wereldwijd werving- en selectiebureau kan Page Personnel je helpen de juiste baan te vinden en het meeste uit je vaardigheden te halen. Ben jij klaar voor de volgende stap? Bouw dan samen met ons aan je carrière uit met ons advies en vind hier je volgende rol.

Vind je volgende baan

Als je een vaste of tijdelijke rol wilt, kan Page Personnel je helpen de volgende stap in je carrière te zetten. Kies een van de volgende opties om de baan te vinden die bij je past:

Maak je persoonlijke account aan

Heb je een MyPage-account? Registreer je nu om gebruik te maken van alle functies:
  • vacature-alerts instellen
  • Solliciteren met één klik
  • Tot 3 cv’s opslaan in de database
  • Alle zoekopdrachten en vacatures bewaren

Bekijk onze vacatures

Selecteer je branche en bekijk alle vacaturen om de perfecte baan te vinden!

Kom werken bij PageGroup

Wil je een verschil maken in het leven van mensen door hen te helpen met hun carrière? Klinkt het leuk om deel uit maken een team van consultants of daar leiding aan te geven? Wil je werken in een internationale omgeving? Kies dan voor een carrière bij PageGroup en je kunt al deze dingen doen en nog veel meer.

Start je carrière als pas afgestudeerde

Page Personnel werft in België kandidaten aan voor gerenommeerde bedrijven en biedt ze ondersteuning bij hun sollicitatieproces. Onze specialisatie: pas afgestudeerden helpen om hun eerste droomjob te vinden.

Cv opsturen

Stuur ons je cv via LinkedIn, Dropbox, Google Drive of upload direct vanaf je computer en selecteer je sector, locatie en rol.


Loopbaanadvies

Ontdek onze adviessectie om je verder te helpen met je carrière, door je te adviseren om je (sollicitatie) vaardigheden te verbeteren, of door je te informeren over de realiteit op de arbeidsmarkt.