Recruiting bureau in Antwerpen

Persoonlijke gegevens

Address

Emiel Banningstraat 47
2000 Antwerpen
België

 • Op zoek naar een baan in Antwerpen?

  Zoeken naar banen in Antwerpen

  Bekijk openstaande vacatures in Antwerpen en vind de baan die bij u past.
  Alle vacatures in Antwerpen

  Stuur ons uw CV

  Upload uw CV en mis geen nieuwe vacatures.
  Stuur mijn CV in

  Personeel aan het werven in Antwerpen?

  Spreek een recruiter in uw omgeving gespecialiseerd in uw vakgebied

  U wilt met ons in gesprek over uw benodigdheden.
  Ga in gesprek

  Page Personnel werving & selectie Antwerpen

  Dankzij de goed opgeleide beroepsbevolking is een universiteitsstad als Antwerpen ook een aantrekkelijke locatie voor bedrijven. Page Personnel heeft in 2003 een kantoor geopend in heeft meer dan 80 recruitment consultants in verschillende sectoren, van financiën en business support tot Sales & Marketing.
   

  Zoek een job

  Ben je op zoek naar voltijdse, deeltijds of tijdelijke jobs in Antwerpen? Dan kunnen onze deskundige recruiters je helpen bij het vinden van de juiste vacature. Niet alleen zoeken ze de job die bij je past, ze ondersteunen je ook bij je sollicitatie en adviseren over het opstellen van een sollicitatiebrief.  Stuur hier je cv in en we nemen contact met je op als we een functie hebben die bij jouw profiel past.

  Je kunt ook op onze website kijken voor een interessante vacatures in Antwerpen of andere locaties in België. Wil je de meest interessante vacatures in je inbox? Maak hier je persoonlijke profiel aan.
   

  Experts in werving & selectie

  Onze consultants hebben een achtergrond of een ruime ervaring in de werving van de sector waarin ze gespecialiseerd zijn, zodat ze het perspectief van een ​​kandidaat of werkgever in die specifieke branche kennen. Ze hebben ook een diepgaand inzicht in de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt in België, en meer specifiek die van Antwerpen en Vlaanderen. Door de combinatie van hun lokale expertise en internationale netwerk kunnen ze de getalenteerde professionals of de carrièremogelijkheden vinden waar je naar op zoek bent.

  Openingsuren:

  • Maandag: 08:00 - 18:00
  • Dinsdag: 08:00 - 18:00
  • Woensdag: 08:00 - 18:00
  • Donderdag: 08:00 - 18:00
  • Vrijdag: 08:00 - 18:00
  • Zaterdag: Gesloten
  • Zondag: Gesloten