Rekruteringsdiensten - Sales

Topverkopers zijn moeilijk te vinden, vooral in de huidige door kandidaten geleide markt van vandaag. Om de beste mensen te vinden, heeft u misschien een sparringpartner nodig is die volledig mee is met de allerlaatste ontwikkelingen binnen de sector. Page Personnel is gespecialiseerd in het rekruteren en selecteren van professionals voor gespecialiseerde verkoopfuncties.

Page Personnel Sales, dat onderdeel is van PageGroup, is internationaal en zeer gerespecteerd professioneel rekruteringsagentschap. We beschikken over gedreven consultants die kunnen terugvallen op een solide expertise en een uitgebreid netwerk. We hebben verschillende tools om de beste mensen op de markt aan te trekken. 

We zijn actief in alle Belgische regio´s. We ontmoeten alle mensen waar we mee werken persoonlijk om de beste kwaliteit inzake rekrutering te waarborgen. Naast het vinden van de verkooptalenten, geven we ook tips en adviezen, zorgen we voor een gedegen opvolging van zowel onze klanten als onze kandidaten en delen we onze adviezen en onze ervaring om de rekruteringscyclus nog te optimaliseren. 

We kunnen u helpen voor zowel permanent als tijdelijke noden en we bestrijken de volgende functies; in bedrijven die variëren van start-ups, kmo’s en agentschappen tot multinationale huishoudmerken. We werken voor verschillende sectoren, zoals FMCG, telecommunicatie, industrie, automotive, luxe en voedingsdiensten.

Werken bij ons

We tellen 19 consultants in België die zich vooral wijden aan het rekruteren van verkoopfuncties. Onze consultants hebben een uitgebreide ervaring op het vlak van verkoop en rekruteren en bovendien worden ze goed opgeleid door Page Group. Dankzij hun uitgebreid plaatselijk netwerk en de wereldwijde reikwijdte van Page Personnel, kunnen ze de verkoopspecialist vinden die voor u geknipt is.

Welke diensten bieden we aan?

Om een vlotte werkrelatie te waarborgen, geniet u van één enkele contactpersoon voor elke discipline - een specialist binnen dat welbepaalde domein. Hij of zij zal langskomen om uw onderneming en de functieomschrijving(en) in detail te leren kennen en om een concrete look and feel te krijgen van het DNA van de onderneming. Vervolgens zal hij of zij zich om het volledige zoek- en selectieproces bekommeren en u bij het volledige proces begeleiden. Onze consultant zal u ook adviseren wat betreft het opmaken van het juiste salarisaanbod en zal u inzicht geven in de meest recente tendensen op de arbeidsmarkt. We zorgen er ook voor dat we betrouwbare referenties krijgen voor kandidaten en staan in voor een opvolging achteraf.

Verkoopfuncties die we met succes hebben ingevuld

Onze consultants hebben met succes kandidaten voor zowel permanente als tijdelijke posities gerekruteerd. Hieronder vindt u enkele voorbeelden:

  • (Junior) (Key) Account Manager
  • (International) Sales Representative
  • Business Developer
  • Inside Sales
  • Store Manager
  • Merchandiser
  • Sales Analyst

Bent u op zoek naar een job?

Bent u op zoek naar een job in de verkoop? Bent u bereid om de volgende stap te zetten in uw huidige loopbaan? Bij Page Personnel zijn we altijd op zoek naar verkoopspecialisten, zowel voor onze klanten als voor onze eigen organisatie. We bieden u advies, we geven u inzicht in wat u kunt realiseren en bekomen, we bieden u een brede waaier aan verschillende mogelijkheden en we zorgen voor een uitstekende opvolging.

Kijk even naar de meest recente vacatures op het vlak van verkoop

Onze divisies

Page Personnel werkt met rekruteringsconsultants die gespecialiseerd zijn in een brede waaier aan disciplines. Hier kunt u de andere disciplines terugvinden waarvoor Page Personnel professionals rekruteert: