Banen met een #PositiveImpact op onze samenleving

De Verenigde Naties hebben duurzaamheid gedefinieerd als " “Duurzame ontwikkeling is de ontwikkeling die aansluit op de behoeften van het heden zonder het vermogen van de toekomstige generaties om in hun eigen behoeften te voorzien in gevaar te brengen”.

Gezien de implicaties die dit heeft voor de toekomst van de planeet, is het niet verwonderlijk dat consumenten steeds milieubewuster worden en liever producten en diensten kopen van bedrijven die zich inzetten voor het milieu en het welzijn van mensen in het algemeen.

Zo hebben we bij Michael Page waargenomen dat deze trend een van de belangrijkste prioriteiten aan het worden is voor CEO's en veel Raden van Bestuur, maar ook voor jullie, kandidaten.

Omdat we duurzaamheid tot de kern van onze eigen bedrijfscultuur hebben gemaakt, pleiten we voor functies die een #PositiveImpact omvatten.
We hebben het niet alleen over werkgelegenheid die duurzaamheid stimuleert, maar ook over werkgelegenheid die divers en inclusief is en zich inzet voor welzijn en bijdraagt aan een betere samenleving.

De wegen naar duurzaamheid zorgen ervoor dat professionals nieuwe verantwoordelijkheden op zich nemen. Daarnaast zorgt het voor het ontstaan van nieuwe functies en nieuwe bedrijven om deze doelstellingen te bereiken.

Bekijk duurzame vacatures die een positieve impact hebben op de samenleving.