You are here

PageGroup: Top Employer 2018

PageGroup heeft voor het tweede jaar op rij de prestigieuze Top Employer Award gekregen. Wij zijn trots dat we voor een bedrijf werken dat herhaaldelijk erkend wordt als één van de beste werkgevers ter wereld. Bij PageGroup willen we ervoor zorgen dat elk van onze werknemers gewaardeerd wordt. Onze werkgeverswaarden staan centraal in alles wat we doen: Carrièreontwikkeling, Talentontwikkeling, Iets teruggeven, Diversiteit op het werk en Beloning & Welzijn. En dit zijn slechts een paar van de redenen die ons in staat stellen om samen te groeien en succes te behalen.

 

                                     

Een andere kant van PageGroup

 

In dag in het leven van

Elke medewerker van PageGroup brengt iets unieks met zich mee, en onze Dag in het Leven-serie biedt een kijkje in de dagelijkse levens van onze mensen. Klik hier voor een indruk van een dag in het leven van één van onze mensen.

 

 

Interview met Esther Roman, PageGroup Group Talent Director

Esther geeft het HR beleid van PageGroup vorm en promoot het binnen de organisatie. Zij weet precies wat het betekent om mensen de prioriteit te geven. In de video praat Esther kort over wat het voor ons betekent om Top Employer te winnen, en deelt ze haar ideeën over de richting van moderne HR-afdelingen en de rol van de werkgever.

 

6 manieren waarop topwerkgevers hun medewerkers waarderen

Wij werken al meer dan 40 jaar met allerlei verschillende bedrijven, van groot tot klein. In die tijd hebben we geleerd wat topwerkgevers doen om hun waardering voor hun medewerkers te tonen. Klik hier om onze inzichten te lezen.

 

Kom bij PageGroup – Je toekomst begint hier

Maar dit is voor ons geen eindpunt. We willen u betrekken bij de ontwikkeling van PageGroup naar een nóg betere organisatie, en nodigen u uit om ons te helpen grotere successen te boeken en hopelijk in 2018 weer Top Employer te winnen. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe uitdaging of graag één van onze teams wilt komen versterken: klik hier om aan onze gezamenlijke reis te beginnen.