Technical Helpdesk collaborator

Vilvoorde Temporary

added 11/01/2023

  • Een stabiel familiebedrijf met ontwikkelingsperspectief
  • Ontwikkeling van technische vaardigheden

About Our Client

Internationaal bedrijf met connecties in Africa.

Job Description

De Technical Product Specialist ondersteunt collega's, al dan niet op locatie, bij het analyseren, diagnosticeren, adviseren en oplossen van complexe technische gebruiksproblemen. Samen met de buitendienst technieker en/of werkplaats identificeren zij oplossingen voor technische storingen zodanig dat zowel het belang van de klant. Dit omvat het opmaken en up to date houden van technische informatie voor techniekers, trainer en klanten.

Het continue verbeteren van de service kwaliteit middels coaching van nieuwe techniekers in het veld en terugkoppeling van ervaring tijdens toolbox besprekingen is ook nog een belangrijk aspect van de job. Samen met de Claim & Warranty Handler zorg dragen voor de voorbereiding van Technical Goodwill claims, teneinde een optimale klantrelatie te waarborgen.

De technische product specialist is primair verantwoordelijk voor een aantal productgroepen waarin hij/zij zowel in- als extern een optimale technische productondersteuning verricht, in samenspraak met Volvo, Sennebogen en/of andere leveranciers. Hiervoor volgt de technical product specialist de verschillende expert trainingen.

The Successful Applicant

 Je deed reeds ervaring op in een vergelijkbare functie
 Je hebt ervaring met hydraulische, elektrische en elektronische systemen en dieselmotoren
 Je combineert technisch inzicht met praktische vaardigheden
 Je beschikt over een sterk analytisch vermogen
 Je bent communicatief onderlegd en durft veranderen
 Je werkt team- en klantgericht. Je bent stressbestendig en kan goed om met deadlines

What's on Offer

Een uitdagende en veelzijdige functie bij een toonaangevende en professionele full-service organisatie.

Samenwerking en klantgerichtheid zijn belangrijke kernwaarden binnen ons bedrijf. Daarnaast streven we naar een oplossingsgerichte manier van werken, waar integriteit en toewijding centraal staan. We verwachten dat iedere medewerker zich verder ontwikkelt en bijdraagt aan het succes van de organisatie. Jouw inzet en bijdrage bij de realisatie van onze doelstellingen worden beloond met een competitief salaris, extralegale voordelen en opleidingsmogelijkheden

Contact
Natacha Meyvaert
Quote job ref
JN-082022-5722485

Job summary

Sector
Engineering & Manufacturing
Sub Sector
Maintenance & Reliability
Industry
Industrial / Manufacturing
Location
Brussels-city
Contract Type
Temporary
Consultant name
Natacha Meyvaert
Job Reference
JN-082022-5722485

PageGroup is an equal opportunity employer committed to workforce diversity, both as an employer as well as a recruitment service provider. Each recruitment decision we make for people we hire and people we place into new roles is based solely on the candidates’ knowledge, experience and skills.