Onderhoudsmedewerker regio Gent

Ghent Temporary

Added 16/10/2023

 • Jij maakt het verschil in het leven van anderen.
 • Werken met protocollen en in een shiftensysteem is voor jou geen probleem!

About Our Client

Welkom in de wereld van biomedisch onderzoek en innovatie! Wij zijn een vooraanstaand Amerikaans biomedisch bedrijf dat zich toelegt op het onderzoeken van bloedmonsters. Ons doel is duidelijk: door middel van intensief onderzoek trachten we medicijnen te ontwikkelen die het leven van patiënten met langdurige en chronische ziekten kunnen verbeteren. Recentelijk hebben we onze vleugels uitgespreid naar België, met als uitvalsbasis het bruisende Gent.

Onze inspanningen op het gebied van baanbrekend onderzoek hebben geleid tot een indrukwekkende groei van onze organisatie. Om dit veelbelovende onderzoek voort te zetten en een steeds groter aantal mensen te kunnen bijstaan, zijn we op zoek naar enthousiaste nieuwe teamleden die ons willen ondersteunen. Samen dromen we van een wereld waarin deze slopende ziektes tot het verleden behoren.

Als je geïnspireerd bent door wetenschappelijke vooruitgang, en je wilt je vaardigheden inzetten om een verschil te maken in de wereld van de biomedische wetenschap, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Kom bij ons team en draag bij aan de toekomst van de gezondheidszorg, waar we streven naar een wereld waarin gezondheid en welzijn voor iedereen toegankelijk zijn.

We kijken uit naar jouw bijdrage in ons streven naar een wereld zonder ziektes. Samen zijn we op weg naar een veelbelovende toekomst.

Job Description

Als Onderhoudsmedewerker en Productieondersteuner binnen onze GMP-productiefaciliteit draag je zorg voor een optimaal werkende en schone omgeving. Je verantwoordelijkheden omvatten: • Omgevingsbeheer en Schoonmaak: Je bent verantwoordelijk voor het schoonmaken en onderhouden van apparatuur en faciliteiten in de GMP-productieruimtes. Daarnaast voer je milieumonitoring uit om te zorgen voor een optimale werkomgeving.


 • Ondersteuning van Productie: Je biedt ondersteuning bij de productie van medische producten, waarbij nauwkeurigheid en zorgvuldigheid van groot belang zijn.


 • Administratieve Taken: Het opstellen van rapporten, invullen van formulieren en controleren van logboeken van laboratoriumapparatuur behoren tot je taken. Je zorgt ervoor dat alle documentatie voldoet aan de geldende procedures.


 • Voorraadbeheer en Orderverwerking: Je houdt toezicht op de grondstoffen, hulpstoffen en afvalstoffen. Hierbij assisteer je bij het voorbereiden van interne bestellingen, beheer je in- en uitgangsruimtes en draag je zorg voor correcte opslag, steeds in lijn met de geldende procedures.Kortom, jouw rol is cruciaal voor het handhaven van strikte procedures en het waarborgen van een efficiënte productieomgeving in overeenstemming met de hoogste kwaliteitsnormen.

The Successful Applicant • Taalvaardigheid: Je hebt een goede beheersing van zowel de Nederlandse als de Engelse taal.


 • Teamgerichtheid: Samenwerken zit in jouw DNA. Je bent een echte teamspeler en weet hoe je effectief binnen een team kunt functioneren.


 • Protocolnaleving: Je bent bekend met werken onder strikte protocollen en ziet dit als een uitdaging. Nauwkeurigheid en precisie zijn voor jou vanzelfsprekend.


 • Flexibiliteit in Werktijden: Je bent bereid om te werken volgens een ploegensysteem, met zowel vroege als late diensten. Daarnaast sta je open voor weekendwerk, hoewel dit niet elke week zal zijn.


 • Interesse in Laboratoriumomgeving: Je hebt een oprechte interesse in het werken binnen een laboratoriumomgeving en de uitdagingen die daarbij komen kijken.


 • Nauwkeurigheid: Accuratesse en zorgvuldigheid zijn kenmerken die jou typeren. Je besteedt grote aandacht aan detail in al je werkzaamheden.

What's on Offer • Aantrekkelijk Salarispakket: Een competitief salarispakket met aantrekkelijke extralegale voordelen.


 • Dynamisch Werkrooster: Een 2-ploegensysteem met een stimulerende bonusstructuur.


 • Flexibele Werkweek: Een fulltime werkweek van 4 dagen, wat betekent dat je 4 vrije dagen per week hebt.


 • Moderne Werkomgeving: Werken in een moderne en goed uitgeruste werkomgeving die je stimuleert om optimaal te presteren.


 • Impact op Levens: Een kans om deel te nemen aan het creëren van een grote, positieve impact op het leven van patiënten door bij te dragen aan ons belangrijke werk.
Contact
Clara Van Peteghem
Quote job ref
JN-102023-6216316

Job summary

Sector
Logistics
Sub Sector
Warehousing Management
Industry
Healthcare / Pharmaceutical
Location
Ghent
Contract Type
Temporary
Consultant name
Clara Van Peteghem
Job Reference
JN-102023-6216316

PageGroup is an equal opportunity employer committed to workforce diversity, both as an employer as well as a recruitment service provider. Each recruitment decision we make for people we hire and people we place into new roles is based solely on the candidates’ knowledge, experience and skills.