Beleggings- en Verzekeringsadviseur (M/V/X)

Brussels-city Permanent

added 27/06/2024

 • Uitdagende verantwoordelijkheden
 • Carrièremogelijkheden en persoonlijke groei

About Our Client

Deze bank is een gerenommeerde en stabiele organisatie in de financiële sector. Ze hebben meerdere kantoren in de regio Brussel, waaronder in Brussel centrum, Woluwe, Jette en Ukkel. De klant hecht waarde aan het opbouwen van sterke klantrelaties, het bieden van een goede werk-privébalans en het stimuleren van persoonlijke ontwikkeling en groei van hun medewerkers. Ze bieden een marktconform verloningspakket en een positieve werksfeer waarin medewerkers de mogelijkheid hebben om hun commerciële en financieel-economische vaardigheden verder te ontwikkelen.

Job Description 1. Onderhouden van commerciële contacten: Samenwerken met de kantoordirecteur en collega's om de commerciële contacten met het cliënteel te verzorgen. Dit omvat het opbouwen en onderhouden van sterke klantrelaties.


 2. Beheren van klantendossiers: Zorgdragen voor een nauwkeurige en georganiseerde administratie van klantendossiers. Dit omvat het bijhouden van klantgegevens, documentatie en relevante informatie.


 3. Samenwerken met de back-office: Dagelijks communiceren en samenwerken met de back-office om vragen van klanten te beantwoorden, transacties te verwerken en eventuele problemen op te lossen.


 4. Uitbouwen van beleggings-, krediet- en verzekeringsportefeuille: Actief bijdragen aan de groei van de beleggings-, krediet- en verzekeringsportefeuille van het kantoor. Dit omvat het identificeren van cross-selling mogelijkheden en het adviseren van klanten over financiële producten en diensten.


 5. Interesse in financieel-economische materie: Hebben van interesse en kennis in financieel-economische onderwerpen om klanten adequaat te kunnen adviseren en informeren over relevante ontwikkelingen en producten.


 6. Verantwoordelijkheidszin en positieve attitude: Het tonen van verantwoordelijkheidsgevoel en een positieve werkhouding in het uitvoeren van taken en omgang met klanten en collega's.


 7. Commerciële flair en contactvaardigheid: Bezitten van commerciële vaardigheden en het vermogen om klantbehoeften te begrijpen en hierop in te spelen. Het opbouwen van sterke klantrelaties en het bevorderen van de verkoop van financiële producten en diensten.

The Successful Applicant  1. Uitstekende communicatieve vaardigheden: Je hebt het vermogen om effectief te communiceren en sterke klantrelaties op te bouwen. Je bent in staat om klantbehoeften te begrijpen, duidelijk te communiceren en vertrouwen op te bouwen met klanten.
  2. Je beheerst vloeiend het Nederlands én het Frans, wat essentieel is om te communiceren met klanten in de regio Brussel.


  3. Commerciële en resultaatgerichte instelling: Je hebt een natuurlijke commerciële flair en het vermogen om verkoopkansen te identificeren en te benutten. Je hebt een resultaatgerichte instelling en streeft ernaar om de beleggings-, krediet- en verzekeringsportefeuille van het kantoor te laten groeien.


  4. Financieel-economische kennis of sterke interesse en bereidheid tot leren: Je hebt interesse in financieel-economische materie en beschikt over de nodige kennis of interesse om klanten te adviseren over verschillende financiële producten en diensten.


  5. Verantwoordelijkheidszin en positieve attitude: Je toont een sterke verantwoordelijkheidszin en neemt initiatief om taken uit te voeren. Je hebt een positieve en proactieve werkhouding en kunt goed samenwerken met collega's en andere teams binnen de organisatie.


  6. Flexibiliteit en aanpassingsvermogen: Je bent flexibel en kunt je aanpassen aan veranderende situaties en prioriteiten. Je kunt effectief multitasken en omgaan met een dynamische werkomgeving.


  7. Hogere opleiding en taalvaardigheid: Je hebt een hogere opleiding op bachelor- of masterniveau.


  8. Teamspeler en zelfstandigheid: Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken. Je kunt goed samenwerken met collega's, maar ook zelfstandig taken uitvoeren en beslissingen nemen wanneer dat nodig is.

What's on Offer

 • Stabiele werkgever met een voltijds (36u) contract van onbepaalde duur.
 • Goed sociaal klimaat en positieve werkomgeving.
 • Marktconform verloningspakket met extralegale voordelen, waaronder:
  • Gezinsziektekostenverzekering.
  • Verzekering gewaarborgd inkomen.
  • Groepsverzekering.
  • Maaltijdcheques.
  • Fietsvergoeding.
  • Gratis openbaar vervoer voor woon-werkverkeer.
  • Cafetariaplan voor extra flexibiliteit.
 • Uitgebreide basisopleiding en on-the-job training.
 • Open en familiale werksfeer met een goed evenwicht tussen werk en privé.
 • Mogelijkheden om jezelf te ontplooien en door te groeien.
 • Startdatum is overeen te komen.
 • Ook als je niet volledig aan de vereisten voldoet maar de functie wel bij je past, wordt aangemoedigd om een kans te wagen.
Contact
Leonie Baert
Quote job ref
JN-062023-6085376

Job summary

Sector
Banking & Financial Services
Sub Sector
Private Banker
Industry
Financial Services
Location
Brussels-city
Contract Type
Permanent
Consultant name
Leonie Baert
Job Reference
JN-062023-6085376

PageGroup is an equal opportunity employer committed to workforce diversity, both as an employer as well as a recruitment service provider. Each recruitment decision we make for people we hire and people we place into new roles is based solely on the candidates’ knowledge, experience and skills.